Scroll Top

Riječ naših stipendista: Zahvala za stipendiranje​

Misija Udruženja “Obrazovanje gradi Bosnu i Hercegovinu” svoj kapacitet u potpunosti ostvaruje kada naši stipendisti postanu uspješni i sretni ljudi. Na našu e-mail adresu  je stigla još jedna poruka koja potvrđuje da ono što radimo ima smisla i koja nam je poticaj da nastavimo u istom smjeru. Poruku vam prenosimo u cijelosti.

Poštovani,

Sa velikom radošću želim da Vas obavijestim da sam 24. septembra magistrirala na Prirodno-matematičkom fakultetu. Željela sam lično da dođem i da Vam se zahvalim zbog svega što ste učinili za mene, ali zbog situacije vezano za COVID-19 odlučila sam da je ipak ovako sigurnije za sve nas. Hvala Vam za svaku sekundu vremena koju ste izdvojili za mene, za svaku stipendiju koju sam dobila.
Pored moje porodice i najbližih, tokom svih ovih godina Udruženje Obrazovanje gradi BiH je bilo uz mene. Osim finansijske podrške mom obrazovanju, članovi udruženja su tokom svakog susreta nastojali da pokažu da su tu za moju porodicu i mene. I zato Vam, od srca, veliko hvala. Posebno hvala čika Jovi, koji čini ogromno dobro za mnoge generacije učenika i studenata. Jako sam željela da se sretnemo i da mu kažem sve što želim. Pa Vas ovom prilikom molim, ma ko da čita ovaj mail, da prenese moju zahvalnost i pozdrave svim članovima udruženja. Posebno čika Jovi. Nadam se da se uskoro vidimo, da zajedno podijelimo radost.

Puno pozdrava!

Vaša Elzina