Scroll Top

REZULTATI KONKURSA za dodjelu stipendija studentima iz porodica ratnih vojnih invalida, demobilisanih boraca i civilnih žrtava rata, učenicima srednjih škola i studentima sa invaliditetom, talentovanim i socijalno ugroženim učenicima srednjih škola i studentima (A-B-C-D kategorije) u školskoj/akademskoj 2022/2023. godini

Udruženje „Obrazovanje gradi BiH – Jovan Divjak“, na osnovu Konkursa otvorenog 16.06.2022. godine, objavljuje spisak kandidata kojima je odobrena stipendija.

Svima vama, našim novim, ali i starim, stipendistima, upućujemo dobrodošlicu i želimo uspješnu školsku/akademsku 2022/2023. godinu u nadi da će vam stipendija olakšati školovanje.

Na vaše adrese uputili smo Ugovor o stipendiranju u školskoj/akademskoj 2022/2023. godini, koji ste dužni ste potpisati vlastitom voljom (za maloljetne obavezan je i potpis roditelja/staratelja) i jedan primjerak potpisanog ugovora poslati poštom na adresu: Udruženje „Obrazovanje gradi BiH – Jovan Divjak“, ul. Dobojska 4, 71000 Sarajevo, najkasnije do 01.11.2022. godine.

Napominjemo da druge osobe, osim vas lično, nemaju pravo da zaključe ugovor o stipendiranju, osim u slučaju maloljetnih stipendista (do navršenih 18 godina života) kada je u zaključivanju ugovora obavezno i učešće roditelja/staratelja. Također, ukoliko ne dostavite primjerak potpisanog ugovora, smatrat će se da ste odustali od stipendije.

U prilogu možete pronaći rezultate konkursa te potpuno obavještenje.

Još jednom, želimo Vam uspješnu školsku/akademsku 2022/23. godinu.

Leave a comment