Scroll Top

Stipendiranje putem razglednica -
„Safet Zec uz djecu i mlade“

                     
 
Pozivamo Vas da kupovinom kompleta razglednica – „Safet Zec uz djecu i mlade“, učestvujete u stipendiranju djece i mladih ratnih vojnih invalida i demobilisanih boraca, talentovane i djece i mladih sa invaliditetom, djece i mladih romske i drugih nacionalnih manjina, kao i onih u stanju socijalne potrebe u kalendarskoj 2021. godini. 
 
Kao i prethodnih godina, Udruženje na ovaj način prikuplja sredstva za stipendiranje djece i mladih, te je odštampalo komplete razglednica čijom prodajom ima cilj da obezbijedi 20-25 stipendija. Jedan set razglednica sadrži šest reprodukcija djela Safeta Zeca, svjetski priznatog umjetnika, njegovu biografiju i esej o Udruženju (na bosanskom i engleskom jeziku). Cijena jednog seta razglednica iznosi 10,00 KM s PDV-om. 
 
Razglednice možete kupiti lično, na adresi Dobojska 4, ili uplatom putem računa nakon čega razglednice dobijate na Vašu adresu stanovanja. 
Ukoliko se, ispred firme, odlučite za otkup više od 50 kompleta razglednica, na omotu korice štampati ćemo podatke o Vašoj kompaniji/instituciji/ustanovi (logo, adresa, telefon). Tada pojedinačna cijena kompleta iznosi 11,50 KM (s PDV-om).
 
Za sve informacije stojimo Vam na raspolaganju.
 
Vaše Udruženje „Obrazovanje gradi BiH“